❤️ Dárek ke každé objednávce nad 359 Kč

❤️ Dárek k objednávce nad 359 Kč

BEZPLATNÉ DORUČENÍ NAD 1249 Kč

BEZPLATNÉ DORUČENÍ NAD 1249 Kč

Slovensko - EUR

Tipy na vánoční dárky pro milovníky přírodní kosmetiky

Tipy na vánoční dárky

Jaké by to byly Vánoce bez kosmetiky pod stromečkem? Kvalitní kosmetika potěší každého. Je funkční, užitečná a mnozí si ji sami z vlastní kapsy nedopřejí. Letos při výběru dejte přednost veganské kosmetice s přírodním složením. Přinášíme tipy na vánoční dárky pro milovníky přírodní kosmetiky. Pojďme na to.

Pro moderní muže

My víme, co muži očekávají od kosmetiky. Musí být praktická, funkční, univerzální a co nejdéle vydržet. Přesně tyto atributy splňuje kosmetická řada For Men s denním krémem a sprchovým gelem od NAMY.

Denní krém obsahuje aloe vera, heřmánkový macerát, BIO slunečnicový olej a kakaové máslo. Perfektně hydratuje a vyživuje namáhanou pokožku. Jednou z největších výhod je univerzálnost. Lze jej použít na tvářruce a tělo. Na kosmetické poličce zůstane více místa.

Sprchový gel s čistě přírodním složením hloubkově čistí a vyživuje pokožku celého těla. Má smyslnou kořeněnou vůni grapefruitu, koriandru a pepře. Probouzející vůně zvyšuje sebevědomí.

Pro pokožku plnou energie i v zimě

Balíček produktů Skin Energy působí na pleť jako nabíjecí stanice – dodá energii i mimořádně suché pokožce. Výhodný balíček obsahuje pleťové sérum a hydratační krém s koenzymem Q10.

Hydratační krém perfektně promastí suchou a popraskanou pokožku celého těla. Díky esenciálním olejům Ylang Ylang, pomeranč a mrkvovému oleji vnese trochu letní atmosféry i do studených měsíců.

Pro krásnou pleť

Všechny s problematickou pletí určitě potěší výhodný balíček produktů Problematic skin pro mastnou pleť a akné. Balíček ukrývá čistící gel na obličejpleťové sérum s 5% niacinamidem a pleťový krémNiacinamid pomáhá viditelně stahovat póry, redukovat mastnotu a zpevňovat pleť.

Bonus: Radost z dárku bude o to větší, když se dostaví první výsledky v podobě pleti bez pupínků a ucpaných pórů.

Vánoční dárky od NAMY

Pro zdravé a silné vlasy

Pro přírodní péči o vlasy zde máme výhodný balíček produktů Perfect Hair s vlasovým elixírem a tuhým šamponem na podporu růstu vlasů. Oba produkty se obešly bez parabenů, silikonů, sulfátů a parfémů. Jejich síla pramení v čistě přírodním složení.

Základ tuhého šamponu tvoří zázračná moringa jako jedinečný zdroj vitamínů a živin. Posiluje vlasové folikuly a omezuje vypadávání vlasů. Moringe ve složení sekunduje jemná šalvěj se zklidňujícími účinky. Šamponu dodává jedinečnou vůni. Pokud jste ještě tuhý šampon nikdy nevyzkoušeli, nebojte se toho. Je praktický, obsahuje také kondicionér, vydrží déle než klasický šampon a má šetrné složení vhodné pro citlivou pokožku hlavy. Více o výhodách se dočtete v našem blogu.

vlasový elixír čerpá sílu z moringy. Ve složení naleznete také kopřivu, kofein, keratin a panthenol. K balíčku dostanete přenosku na šampon jako bonus.

Pro zralou pleť

Dopřejte své mamince, babičce nebo sestře (klidně i partnerce) anti-age balíček Absolut Hyaluron, který poskytuje komplexní péči o pleť po třicítce. Obsahuje denní a noční krém s kyselinou hyaluronovou a pleťové sérum.

Kyselina hyaluronová je doslova přírodní zázrak. Tato maličká molekula cukru dokáže přitahovat vodu až do 1000 násobku své hmotnosti. Díky tomu perfektně hydratuje a rozjasňuje pokožku, redukuje vrásky a jemné linky.

Balíčky produktů od NAMY

Pro péči o oční okolí

Pokožka v oblasti očí je mimořádně citlivá. Ve srovnání se zbytkem obličeje je více namáhána a o několik milimetrů tenčí. Obdarujte své blízké balíčkem Beautiful Eyes s komplexní péčí o oční okolí. Výhodný balíček obsahuje oční krém a oční sérum na kruhy pod očima a k tomu pleťové tonikum s kyselinou hyaluronovou zdarma jako dárek.

5 důvodů, proč vsadit na přírodní dárek od NAMY

  • 100% veganské produkty vyrábíme ručně na Slovensku. Dáváme si záležet na každém detailu,
  • přírodní kosmetika od NAMY je neokoukaná. Nenajdete ji v regálech každé velké drogerie. S kosmetikou od NAMY budete jednoduše originální,
  • milovníky minimalismu potěší jednoduchý design produktů. Pro nás je prvořadý obsah až potom obal,
  • produkty mají přírodní složení bez palmového oleje, parabenů, silionů, umělých parfémů, sulfátů a ropných derivátů,
  • na jednom místě najdete dárky pro muže, ženy i děti. Vše vyřešíte z pohodlí obývacího pokoje. Nemusíte obíhat přeplněná nákupní centra a drogerie.

Extra TIP od NAMY: Výběr vhodné kosmetiky může být tvrdý oříšek. Pokud si opravdu neumíte poradit s výběrem dárku, zachránit vás mohou dárkové poukázky. V nabídce máme poukázky v hodnotě 400, 600, 1200 a 2400 korun. Vaši blízcí si tak vyberou kosmetiku dle vlastního vkusu.

Článek je pouze informativní a nenahrazuje odborné vyšetření, léčbu odborníků ani zdravý životní styl. Přesto věříme, že vám článek přinesl množství důležitých informací a přírodní kosmetika ze Slovenska bude pro vás tou správnou volbou. Zajímá vás víc ze světa přírodní kosmetiky? Sledujte NAMY na Facebooku a Instagramu.

Další zajímavé články

Používáme cookies, abychom pro vám zabezpečili ten nejlepší zážitek z našich webových stránek. Pokud budete pokračovat v používání této stránky, tak souhlasíte s našimi Zásadami zpracování osobních údajů a použití cookies.